Debug

  • JSON
  • CSS
  • HTML

TRIMIT regelt het

See what we can do >

TRIMIT op Microsoft Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV) is een branchespecifieke software oplossing. Ook wel bekend als een ERP-systeem. TRIMIT wordt door bedrijven over de hele wereld gebruikt om hun bedrijf te optimaliseren en is speciaal ontwikkeld voor de Fashion-, Furniture-, Living- en Configuration branche.

See what we can do >

Voor meer informatie: /http://www.trimit.com/

Uniek in zijn soort

See what we can do >

De belangrijkste kenmerken die TRIMIT tot een uniek ERP-systeem en uniek in zijn vorm maken, zijn: afhandeling met een onbeperkt aantal varianten, automatisch aanmaken van productieorders, naadloze automatisering van handmatige processen, webshops en helikopterview van de keten zorgen ervoor dat u meer zaken kunt doen met minder middelen en meer winst kunt behalen. 


De TRIMIT-oplossing is ontworpen om de uitdagingen op te lossen die bedrijven in de Fashion-, Furniture-, Living- en Configuration branche ervaren. 

En dat allemaal zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervelende implementaties, eindeloze aanpassingen en constante, dure upgrades! 

Gelanceerd in 1990, gericht op de toekomst

See what we can do >

Sinds de lancering in 1990 heeft TRIMIT zijn eigen koers gelopen.


Vroeger, toen een ERP-systeem niets meer was dan een eenvoudige gestandaardiseerd financieel beheer pakket of juist een volledig op maat gemaakte omgeving, had TRIMIT een andere ambitie: “een standaardoplossing bouwen, gespecialiseerd voor specifieke industrieën, die beter wordt met elke nieuwe klant en elke versie."

Dit is nog steeds het gedachtengoed van TRIMIT en het is daardoor de afgelopen 30 jaar tot de toonaangevende bedrijfsapplicatie voor Fashion-, Furniture-, Living- en Configurationbedrijven. De verbeteringen die gebruikers in TRIMIT zien, zijn een rechtstreeks resultaat van de focus op de branche. 

Minimaliseer de noodzaak van maatwerk

See what we can do >

365 Business Central dekt samen met TRIMIT de meeste vereisten van een bedrijf en minimaliseert daardoor de behoefte aan maatwerk.

Bedrijven hebben in de loop van de tijd zeer veel geld uitgegeven aan het aanpassen van ERP-systemen. Dit resulteert vaak in te ingewikkelde oplossingen, duur onderhoud en hoge ontwikkelkosten die volledig bij het bedrijf liggen.

TRIMIT voegt branchespecifieke mogelijkheden toe aan Business Central - niet via aanpassingen maar via een, door Microsoft gecertificeerde, oplossing dat volledig wordt ondersteund door lokale partners, ontwikkeld op basis van honderden bedrijven die vergelijkbaar zijn met die van u en waarvan u weet wat u in de toekomst kunt verwachten. 

Ontwikkeld vanuit branchekennis

See what we can do >

De functionaliteiten in TRIMIT zijn ontwikkeld in nauw overleg met CORNATOR, de klanten en de TRIMIT-partners over de hele wereld. Hun kennis en ervaring helpen continu om TRIMIT te verbeteren. Met TRIMIT kunnen huidige en nieuwe klanten profiteren van de kennis en ervaring die sinds 1990 in de oplossing is ingebouwd.

Het bedrijf TRIMIT

See what we can do >

TRIMIT het bedrijf is een ISV-partner (Independent Software Vendor) van Microsoft. Dat stelt TRIMIT in staat om branchespecifieke apps voor Microsoft Dynamics 365 Business Central te bouwen.

Het bedrijf TRIMIT volgt de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft op de voet om ervoor te zorgen dat de oplossingen op elk moment de nieuwste versie van Business Central ondersteunen.

Elk jaar worden duizenden uren geïnvesteerd om de TRIMIT-oplossing te ontwikkelen en te testen om een complete en hoge kwaliteit te leveren. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central

See what we can do >

Microsoft Dynamics 365 Business Central is beschikbaar op elk apparaat en met implementatieopties zowel in de cloud als on-premise.

Lees hier meer over 365 Business Central:
https://dynamics.microsoft.com/en-us/business-central/overview/

Lees hier meer over de Roadmap van 365 Business Central: https://dynamics.microsoft.com/en-us/roadmap/business-central/

Wanneer een nieuwe versie van 365 Business Central wordt gelanceerd, wordt er tegelijkertijd een nieuwe versie van TRIMIT uitgebracht en beschikbaar gesteld aan alle klanten. Op deze manier kunnen TRIMIT-klanten altijd profiteren van de nieuwste Microsoft-technologie.

Niemand wil vastzitten aan een verouderde oplossing die draait op oude technologie, waardoor upgraden erg moeilijk en duur is, en erger nog: niet up-to-date is voor het lopende bedrijf. In plaats daarvan wilt u op de hoogte blijven en profiteren van nieuwe ontwikkelingen met een standaardoplossing gebaseerd op de nieuwste technologie. Dit is precies waar TRIMIT voor staat. 

TRIMIT in cijfers

See what we can do >