Debug

 • JSON
 • CSS
 • HTML

TRIMIT Fashion

See what we can do >

Totaaloplossing & Procesoptimalisering 

Van ontwerp tot levering

 • On Premise
 • Op elk (mobiel) apparaat
 • In de Cloud

Maak het uzelf gemakkelijk

See what we can do >

Om succesvol een modebedrijf te kunnen managen moet u enorm veel gegevens bijhouden. Van stoffen, stijlen en verschillende collecties per jaar, tot de verkoop, productie en supply chain. 

Een verouderd IT-systeem of meerdere samenwerkende applicaties maken het verkrijgen van de juiste inzichten een complexe zaak. 

Maak het uzelf gemakkelijk: eenvoudig, efficienter en winstgevender door gebruik te maken van een branche specifieke softwareoplossing. 

TRIMIT Fashion is software voor de modebranche die helpt uw bedrijf beter te laten functioneren en verder te laten groeien. Het voegt de specifieke mode gerelateerde kenmerken toe aan het wereldwijd toonaangevende ERP platform van Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central

Neem geen genoegen met minder. Profiteer van de voordelen die bedrijfssoftware voor de kleding- en modebranche u biedt.

Halveer het werk, vermeerder de omzet

See what we can do >

TRIMIT Fashion heeft de manier waarop mode- en kledingbedrijven zaken doen revolutionair veranderd. Sinds 1990 heeft zij op branche ervaring gestoelde geïntegreerde software geïntroduceerd. 

Krijg product- en procesinzicht, automatiseer en stroomlijn processen, verlaag product- en bedrijfskosten, faciliteer samenwerking en communicatie verbeter de productiviteit en verras uw klanten! 

TRIMIT Fashion maakt de belofte ‘halveer het werk, vermeerder de omzet’ waar, met:

 • Volledige controle over product varianten
 • Procesinzicht, van ontwerp tot levering 
 • Real time data en up-to-date voorraad overzicht
 • Optimalisatie en automatisering van handmatige processen
 • Gedetailleerde Bill-of-Material (BOM)
 • Eerste klas internationale Product-Data-Management (PDM)
 • Parameter aangestuurde instellingen 
 • Naadloze integratie met Microsoft Office 
 • Altijd de laatste softwareversie in huis 
 • Geen gedoe, snelle implementatie en onderhoud

TRIMIT Fashion voegt de branche specifieke oplossing toe aan de vertrouwde en eenvoudig te gebruiken software die wordt gedeeld door vele de Microsoft-producten. We ondersteunen altijd de nieuwste versie van Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van TRIMIT Fashion

See what we can do >

Of u nu uw eigen modellijn heeft, een private label- of contractfabrikant, distributeur, groot- of detailhandelaar bent, TRIMIT Fashion wordt geleverd met de functionaliteit die uw bedrijfsmodel ondersteund. 

Zelfs op maat gemaakte en aangepaste bestellingen, make-to-order, en het leveren van diensten zoals het plaatsen van logo's en borduurwerk, worden standaard ondersteund.

In de huidige wereld is verandering eerder de norm dan de uitzondering en kan uw bedrijfsmodel in de loop van de tijd veranderen. Kies niet voor zomaar een ERP-oplossing voor de mode. 

Kies juist voor flexibele bedrijfssoftware die uw mode-, kleding- of schoenenbedrijf in een eventuele toekomstige wijzigingen van strategie of focus zal blijven ondersteunen.

Fashion ERP in combinatie met E-commerce

See what we can do >

Geef uw medewerkers, klanten en leveranciers de informatie die ze nodig hebben met de naadloos geïntegreerde webshops en portals van TRIMIT Fashion. Uw bedrijf profiteert van effectieve samenwerking en betere informatiestromen met als gevolg een kostenminimalisatie in uw supply chain.

Succesverhalen van onze klanten

See what we can do >

TRIMIT Fashion is bij een groot aantal klanten in de modeartikelenbranche, zoals kleding, schoenen, sportkleding, leer en mode-accessoires succesvol geïmplementeerd. 

Cornator begeleide deze projecten en speelde een doorslaggevende rol. 

Dit zijn enkele van onze succesverhalen.

CORNATOR maakt Nümph toekomstbestendig

See what we can do >

Het modemerk Nümph draaide op een oudere versie van Navision, dat niet langer kon voldoen aan de eisen van de klant, de wensen van het bedrijf voor efficiëntie en de inspanningen van Nümph om voorop te lopen in de branche. Het werd tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe IT-oplossing. 

Nümphs CEO Lars Ø. Jensen twijfelde er niet aan dat het een branche-oplossing moest zijn en begon de markt af te struinen en al snel hadden ze drie branche-oplossingen. De goede referenties uit de branche en de aanbevelingen over en voor TRIMIT Fashion en CORNATOR maakten het voor ons een gemakkelijke keuze!

Verkoop optimalisatie bij Mos Mosh

See what we can do >

TRIMIT Fashion heeft het internationale merk Mos Mosh geholpen met de verwerking van de sterk groeiende aantal orders. Dankzij de webshop-mogelijkheid kunnen bulk-nabestellingen direct worden geplaatst zonder enige tussenkomst van een verkoopagenten. De duidelijke overzichten zorgde voor tijdige levering en de up-to-date voorraad en het nam het vooruitzicht op niet te leveren bestellingen weg. 

 Mos Mosh verklaart nu winstgevender te zijn met een proactieve verkoopafdeling omdat TRIMIT met succes de eerdere handmatige backend-processen heeft geautomatiseerd.

Wind in de zeilen bij Ocean Textile Group

See what we can do >

Ocean Textile Group zat opgesloten in een oud IT-systeem. Er waren veel te veel handmatige processen en het werd tijd om volledig digitaal te gaan. TRIMIT Fashion, een standaard branche-oplossing, was de juiste keuze voor Ocean Textile Group.

Wij kozen voor CORNATOR vanwege hun uitgebreide kennis en gestandaardiseerde oplossing in de textielindustrie. We ervaren CORNATOR als een waarde toevoegende sparringpartner in de conversie van onze ERP oplossing.

Complimenten voor TRIMIT Fashion

See what we can do >

Geen extra werk meer voor ons. Alle informatie is al aanwezig in TRIMIT Fashion.

- Mos Mosh

Fijne samenwerking, goed overleg en advies.

- Nümph

TRIMIT Fashion heeft ons inzicht aanzienlijk verbeterd en bijgedragen aan de efficientie van de dagelijkse werkzaamheden.

- BeckSöndergaard