TRIMIT Fashion, een volledige standaard oplossing voor de modebranche

See what we can do >

Voorbeelden van segmenten in de modebranche:

See what we can do >
  • Herenkleding
  • Dameskleding
  • Kinderkleding
  • Schoenen
  • Werkkleding 
  • Sportkleding
  • Casual kleding
  • Kantoorkleding 
  • Premium label 
  • Accessoires

PDM
PDM (Product Data Management) verzamelt alle productgerelateerde informatie en houd ontwerp- en productontwikkelingen bij.

 Lees meer

Omnichannel Verkoop
TRIMIT Fashion biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse E-commerce platforms zoals B2C & B2B webportals.

Lees meer

Productieproces
Met TRIMIT Fashion heb je overzicht van en controle over jouw productie, ongeacht of het lokaal plaatsvindt of is uitbesteed.

Lees meer

Inkoop
TRIMIT Fashion voorziet je van een aantal tools die voor een eenvoudige en duidelijke NooS en inkoop zorgen.

 Lees meer

Rapportage & BI
Binnen TRIMIT Fashion beschik je over een aantal statistische en monitoring tools om KPI’s te meten en ad-hoc te acteren.  

Lees meer

CRM & Claims
TRIMIT geeft je een constant en accuraat inzicht in de locatie van de klantorder en wanneer de klant deze kan verwachten.

Lees meer

Waarom TRIMIT Fashion kiezen

See what we can do >

TRIMIT Fashion van CORNATOR is een volledige standaardoplossing, speciaal ontworpen voor de modebranche en haar uitdagingen.

De oplossing; TRIMIT Fashion geeft je een complete overzicht van alle processen binnen jouw bedrijf. Met een volledig geintegreerd IT-systeem optimaliseer je jouw supply chain van het ontwerp tot aan de klantenservice.

Bekijk onze animatiefilm en leer meer over TRIMIT Fashion

Successverhalen van onze klanten

See what we can do >

TRIMIT Fashion wordt succesvol gebruikt door creatieve en innovatieve merken die werken met modeartikelen als kleding, schoenen, lederwaren, sportkleding en      modeaccessoires. Dit zijn een paar van onze velen succesverhalen.

CORNATOR maakt Nümph toekomstbestendig

See what we can do >

Modebedrijf Nümph liep op een oudere versie van Navision, welke niet langer kon voorzien in de klantbehoeften, de wens voor efficiency en Nümphs inspanningen om op de voorgrond van de branche te treden.

Het was tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe IT-oplossing. Nümphs CEO Lars Ø. Jensen was zeker dat het moest gaan om een branche-oplossing en begon de markt te onderzoeken – ze reduceerden het al snel tot 3 branche-oplossingen.

De positieve referenties in de branche en hun aanbevelingen van TRIMIT Fashion en CORNATOR maakten de keuze makkelijk!

Verkoopoptimalisatie voor Mos Mosh

See what we can do >

TRIMIT Fashion hielp internationaal modemerk Mos Mosh met haar groeiend aantal orders. De webshop capaciteit maakte het mogelijk om bulk re-orders te plaatsen zonder de tussenkomst van sales agents. De feature voor eenvoudig overzicht garandeerde tijdige levering en de up-to-date voorraad voorkwam de kans op onvervulde orders. Mos Mosh geeft aan nu winstgevender te zijn met een pro actieve verkoopafdeling, vanwege de succesvolle automatisering van handmatige processen door TRIMIT.

CORNATOR blaast wind in de zeilen van Ocean Textile Group

See what we can do >

Ocean Textile Group zat vast in een verouderd IT-system. Er waren teveel handmatige processen en het was tijd om over te gaan tot een volledige digitalisering. TRIMIT Fashion, dé standaard branche oplossing, was de juiste keus voor Ocean Textile Group.  

''We kozen CORNATOR vanwege hun duidelijke kennis en specifieke oplossing in de textielbranche, wij ervaren CORNATOR als een sparringspartner van toegevoegde waarde in onze ERP omzetting.''