Debug

 • JSON
 • CSS
 • HTML

TRIMIT Configuration

See what we can do >

Totaaloplossing & Procesoptimalisering 

 Van ontwerp tot levering

 • On Premise 
 • Op elk (mobiel) apparaat 
 • In de Cloud

Maak het uzelf gemakkelijk

See what we can do >

Als fabrikant of verkoper van producten met meerdere keuzemogelijkheden of varianten kent u de uitdaging van het beheren van complexe producten. 

Een verouderd IT-systeem of meerdere samenwerkende applicaties maken het verkrijgen van de juiste inzichten een ingewikkelde zaak.

Waarom zou u uw dag niet eenvoudiger, efficiënter en winstgevender maken door één enkele softwareoplossing te gebruiken, het beheer van uw productconfiguratie te vereenvoudigen en uw bedrijf hierdoor te optimaliseren?

TRIMIT Configuration wordt geleverd met een ingebouwde product-configurator en verkoop-configurator waarmee u eenvoudig producten kunt samenstellen en productvarianten kunt beheren (b.v. maten, kleuren, materialen), van ontwerp, offerte en verkooporder tot de uiteindelijke montage en klantenservice. Uitermate geschikt voor klantspecifieke ordering.

De oplossing is gebaseerd op de wereldleidende ERP Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central en biedt u een uniform platform waarbij iedereen in hetzelfde systeem werkt en resulteet in meer efficiëntie.

Neem geen genoegen met minder. Profiteer van de voordelen die bedrijfssoftware u biedt.

Halveer het werk, vermeerder de omzet

See what we can do >

TRIMIT Configuration heeft de manier waarop complexe artikelen door software systemen worden onderhouden revolutionair veranderd. 

Sinds 1990 heeft zij de wijze waarop met Bill-of-Materials en varianten, verkooporders, productie en uiteindelijke assemblage wordt gewerkt een totaal nieuwe invalshoek gegeven. 

TRIMIT Configuration maakt de belofte ‘halveer het werk, vermeerder de omzet’ waar, met:

 • Onlineberekening bij orderinvoer 
 • Geoptimaliseerd order intake proces  
 • Knelpuntenanalyse door het gehele orderproces  
 • Werken met varianten en afmetingen door de gehele oplossing 
 • Eenvoudige productaanmaak d.m.v. masters  
 • Automatische generatie van productieorders met directe relatie naar de klantorder 
 • Variant is afhankelijk van klant-, land- of basisartikelgegevens 
 • Ongelimiteerd aantal varianten en afmetingen per artikel 
 • Combinatie van actuele kostprijs en standaard kostprijzen 
 • Controle van individuele productkwaliteiten in de bestelfase 
 • Mogelijkheden voor Data Capture 
 • Zoeken op basis van technische specificaties 
 •  Capaciteits planning

TRIMIT Configuration voegt een verkoop specifieke oplossing toe aan de vertrouwde en eenvoudig te gebruiken software die wordt gedeeld door vele de Microsoft-producten. We ondersteunen altijd de nieuwste versie van Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van TRIMIT Configuration

See what we can do >

Verbetering en uitbreiding van functionaliteit in Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central voor bedrijven die werken met complexe product-, verkoop- en productconfiguratie.

In de huidige wereld is verandering eerder de norm dan de uitzondering en kan uw bedrijfsmodel in de loop van de tijd veranderen. Kies niet voor zomaar een ERP-oplossing voor de meubelbranche. 

Kies juist voor flexibele bedrijfssoftware voor uw bedrijf. Een oplossing die bij uw bedrijf past, ook bij eventuele toekomstige wijzigingen van strategie of focus.

Configuration ERP in combinatie met E-commerce

See what we can do >

TRIMIT Configuration wordt geleverd met geïntegreerde webshops en webportals met de kern ERP-softwareoplossing. Verrijk deze out-of-the-box oplossing met grafische kenmerken die uw merk kenmerken. 

Met TRIMIT heeft u controle over en inzicht in al uw bedrijfsprocessen – vanuit één gemeenschappelijke softwareplatform.

Success Stories from Our Customers

See what we can do >

TRIMIT-configuratie wordt met succes gebruikt door bedrijven in de productie, groothandel, distributie en detailhandel. Ze zijn gespecialiseerd in het werken met producten die meerdere verschijnlingsvormen hebben; kleur, maat, materiaal, etc.
Of de producten in batches of per stuk op maat gemaakt worden, hoe meer variaties en opties er mogelijk zijn, hoe complexer de producten worden. Dit zijn enkele van onze vele succesverhalen.

Een goed overzicht en betere prioriteitstelling voor Venti

See what we can do >

De overgang naar papierloos werken is echt een fundamentele verbetering voor ons geweest.
In het verleden hadden we een groot aantal afdrukken en bestelnotities en allerlei soorten papier die bij de processen hoorden, die gemakkelijk verloren konden gaan en andere problemen konden veroorzaken. Inmiddels hebben we zo'n 10 schermen verdeeld over het hele productieproces, wat ons een veel beter overzicht geeft. Bovendien kunnen we beter focussen en prioriteit geven aan de verschillende onderdelen.

Controle van de productie bij Asetek

See what we can do >

Met TRIMIT Configuration heeft Asetek nu plannings faciliteiten, waar ze voorheen bijna alleen spreadsheets voor hadden. Asetek heeft een grote slag gemaakt door TRIMIT Configuration te gaan gebruiken. 

"Het werken met en afhandelen van resources is veel beter geworden - we hebben veel gewonnen door TRIMIT Configuration te gaan gebruiken."

TRIMIT Configuration biedt een beter overzicht

See what we can do >

JEROS heeft een goed inzicht gekregen in hoe het bedrijf werkt en hoe alles in elkaar past. “Alle afdelingen van het bedrijf hebben geprofiteerd van TRIMIT. In het verleden hadden de verkopers een rommelig systeem waarbij het overzicht van bijvoorbeeld productie, levertijden en verkoop vaak verloren ging."

Complimenten voor TRIMIT Configuration

See what we can do >

TRIMIT had invloed op het aantal werknemers dat we hadden, in die zin dat we onze omzet konden verhogen zonder meer mensen aan te nemen. TRIMIT was zelfs een hulpmiddel om elk onderdeel van ons bedrijf efficiënter te maken.

- Venti

Tegenwoordig hebben de mensen die bij JEROS werken meer inzicht in wat er gebeurt, zowel op hun eigen gebied als bij collega's

-Jeros

We waarderen TRIMIT Configuration enorm, omdat deze zo open en gemakkelijk te integreren is met Office-programma’s en de externe systemen die onze klanten en leveranciers gebruiken.

- KP Komponenter