TRIMIT Configuration, een volledige standaard oplossing voor de productie industrie

See what we can do >

Voorbeelden van segmenten in de productie industrie:

See what we can do >
  • Metaal en ijzer
  • High Tech en elektronica
  • Plastic producten 
  • Schuimoplossingen
  • Machines 
  • Ventilatie

Productieproces
Met TRIMIT Configuration heb je overzicht van en controle over jouw productie, ongeacht of het lokaal plaatsvindt of is uitbesteed.  

 Lees meer

Rapportage & BI
Binnen TRIMIT Configuration beschik je over een aantal statistische en monitoring tools om KPI’s te meten en ad-hoc te acteren.

 Lees meer

CRM & Claims
TRIMIT geeft je een constant en accuraat inzicht in de locatie van de klantorder en wanneer de klant deze kan verwachten. 

Lees meer

Inkoop
TRIMIT Configuration voorziet je van een aantal tools die voor een eenvoudige en duidelijke NooS en inkoop zorgen.

Lees meer

Product Configurator
Deze tool stelt je in staat om alle elementen samen te stellen zodat je kan controleren wat wel en niet geconfigureerd kan worden. 

Lees meer

Finance & Accounting
Door het gebruik van TRIMIT Configuration, breng je automatisch alle werknemers dichter bij elkaar. Alle data en input vindt plaats in hetzelfde systeem, wat betekent dat je veel gemakkelijker toegang hebt tot up-to-date informatie.

Lees meer

Waarom kiezen voor TRIMIT Configuratie

See what we can do >

TRIMIT Configuration van CORNATOR is een volledige standaardoplossing, speciaal ontworpen voor de productie industrie en haar uitdagingen.

De oplossing; TRIMIT Configuration geeft je een compleet overzicht van alle processen binnen jouw bedrijf. Met een volledig geïntegreerd IT-systeem optimaliseer je jouw supply chain van het ontwerp tot aan de klantenservice.

Bekijk onze animatiefilm en leer meer over TRIMIT Configurator.

Successverhalen van onze klanten

See what we can do >

TRIMIT Configuration wordt succesvol gebruikt door bedrijven in de fabricage, groothandel, distributie en retail. Allemaal werken ze met producten die diversie varianten hebben. Of de producten standaard producten of op maat gemaakt worden; hoe groter het aantal beschikbare varianten, des te complexer de producten worden. Dit zijn een paar van onze velen succesverhalen.

Een goed overzicht en verbeterde prioritering voor Venti

See what we can do >

''De overgang naar papierloos werken is echt een fundamentele verbetering voor ons geweest. In het verleden hadden we een groot aantal afdrukken en bestelnotities en allerlei soorten papier die bij de processen hoorden, die gemakkelijk verloren konden gaan en andere problemen konden veroorzaken. Inmiddels hebben we zo'n 10 schermen verdeeld over het hele productieproces, wat ons een veel beter overzicht geeft. Bovendien kunnen we beter focussen en prioriteit geven aan de verschillende onderdelen'.''

Controle van de productie bij Asetek

See what we can do >

Met TRIMIT Configuration heeft Asetek nu plannings faciliteiten, waar ze voorheen bijna alleen spreadsheets voor hadden. Asetek heeft een grote slag gemaakt door TRIMIT Configuration te gaan gebruiken. 

"Het werken met en afhandelen van resources is veel beter geworden - we hebben veel gewonnen door TRIMIT Configuration te gaan gebruiken."

TRIMIT Configuration biedt een beter overzicht

See what we can do >

JEROS heeft een goed inzicht gekregen in hoe het bedrijf werkt en hoe alles in elkaar past. “Alle afdelingen van het bedrijf hebben geprofiteerd van TRIMIT. In het verleden hadden de verkopers een rommelig systeem waarbij het overzicht van bijvoorbeeld productie, levertijden en verkoop vaak verloren ging."